Pianoflytt Lund

Söker du efter hjälp med att flytta ditt piano i Lund ? Vi är en erfaren flyttfirma som har varit verksam i snart 10 år och specialiserat sig på pianoflytt.

Pianoflytt eller Bärhjälp?

Vi hjälper dig!

Pianoflytt Lund

Pianoflytt Lund till rimliga pris!

Behöver du flytta ditt värdefulla piano och vill ha hjälp av en professionell pianoflyttfirma i Lund? Primero Flytt är det rätta valet för dig! Vårt erfarna team av pianoflyttare tar hand om allt, från borttagning till transport och placering av ditt piano.

Vi är specialiserade på att hantera pianon av alla storlekar och typer, och vi ser till att varje piano transporteras säkert och professionellt. Vi är stolta över vår försiktighet, effektivitet och pålitlighet och vi garanterar att ditt piano kommer att vara i goda händer under hela flytten.

Prisförslag på pianoflytt i Lund

Vi erbjuder en enkel och smidig kalkylator för att ge dig en direkt offert för att transportera ditt piano eller flygel. Priset för flytten baseras på flera faktorer, såsom pianots storlek, avståndet som pianot ska flyttas och antalet trappsteg som krävs för att flytta det. Om hiss finns tillgängligt på en eller båda destinationerna, erbjuder vi rabatt på priset.

Du kan använda vårt kontaktformulär eller ringa oss på 076-585 88 52 för att ställa frågor eller boka din pianoflytt.

Här är ett exempel på pris för pianoflytt i Lund:

 • Från 1500 kr inklusive moms efter RUT-avdraget, för pianon som inte väger mer än 250 kg och där det finns högst tre trappsteg på hämtning och leveransplatsen.

 • Internt pianoflytt från 1000 kr inklusive moms, för pianon som inte väger mer än 250 kg.

 • Priset bestäms av:
  * Höjden på pianot
  * Märket på pianot
  * Antal trappor pianot skall bäras
  * Resväg

Kille flyttar piano i Lund

Vad våra kunder tycker om oss

Prisvärd pianoflytt

En professionell pianoflytt i Lund behöver inte bli onödigt dyr. Hör av dig till oss för en billigare flytt, som går precis lika problemfritt till som den borde.

Säkra transporter

När ni anlitar oss för en pianoflytt i Lund kan ni vara säkra på att alla inblandade har rätt kompetens och erfarenhet för att utföra uppgiften på ett säkert sätt.

Expert på tunga lyft

Att flytta pianon och flyglar är en särskilt utmanande uppgift som kräver specifika kunskaper och färdigheter. För någon som saknar erfarenhet inom området kan det vara en riktigt svår uppgift.

Fyll gärna i formuläret för fri kostnadsförslag!

Mer om vårt arbete

Vi är en professionell duo som har specialiserat oss på pianoflytt i Lund med fokus på hög kvalitet och säkerhet. Vi har sett att många företag kämpar med att upprätthålla samma höga standard även med en större personalstyrka. Det är därför många av dem vänder sig till oss för hjälp med pianoflytt och tunga lyft.

Våra starka killar utför flera pianoflyttningar varje vecka och är specialiserade på att flytta pianon och flyglar. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi kan garantera högsta kvalitet på våra tjänster.

Flygel flytt Lund

Vad påverkar priset

Vi förstår att priset för att flytta ett piano i Lund kan vara en viktig faktor när du väljer en pianoflyttfirma. Vi vill tydliggöra att RUT-avdrag endast kan användas när pianot flyttas som en del av en större boendeflytt. Om du endast behöver flytta pianot separat kan vi tyvärr inte erbjuda RUT-avdrag. Vi följer alla regler och bestämmelser när det gäller RUT-avdrag, och vi vill säkerställa att vi ger dig den bästa möjliga service.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om våra priser eller tjänster. Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa dig på bästa sätt.

Andra tunga lyft i Lund - vi kan hjälpa dig!

Vi erbjuder även kassaskåpstransporter i Lund, oavsett om det handlar om korta eller långa avstånd, eller om det är inom fastigheten. Ett kassaskåp är inte bara stort och otympligt utan också väldigt tungt. Att flytta ett kassaskåp är inget enkelt jobb för en privatperson. Men tunga lyft är inget problem när du tar hjälp av oss på Pianoflytt Lund. Vi har den specialutrustning och erfarenhet som krävs för att flytta kassaskåp på ett säkert sätt. Låt oss hjälpa dig att förhindra skador på skåpet och minimera risken för personskador. Kontakta oss idag för att boka din kassaskåpstransport i Lund!

Pianoflytt i Malmö

Vi flyttar även piano i Malmö