Flyttstädning

Vi följer mäklarsamfundets rekommendation, vilken är en manualbaserad städlista, för att försäkra såväl dig som oss om att alla städmoment har blivit utförda vid flyttstädning. 

 

Worker_loading_boxes_512Flytthjälp

Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster inom flytt i Lund, med allt ifrån bohagsflytt, packning och till flyttstädning. 

Money_bag_with_dollar_symbol_512Priser

Primero AB erbjuder både tim- och fast pris på flytthjälp och städ. I våra priser ingår alltid flyttbil och städmaterial.

Call_center_worker_with_headset_512Kontakta Oss

Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert. Vi återkommer inom 24 timmar med svar.

Primero AB är en väletablerade städfirma i Lund med omnejd. Vi erbjuder allt ifrån hushållsnära tjänster till flytt och byggtjänster.  Vi är specialister på flyttstädning.

Vi följer mäklarsamfundets rekommendation, vilken är en manualbaserad städlista, för att försäkra såväl dig som oss om att alla städmoment har blivit utförda vid flyttstädning.

Vi lämnar Garanti på flyttstädning, enligt städlista nedan. Om du anser att någon punkt på städlistan inte är till din belåtenhet, ber vi dig kontakta kundansvarig inom 3 arbetsdagar från städdagen.

Förberedelse inför flyttstädning!

  1. Se till så att kyl och frys är urplockade och avstängda/avfrostade.
  2. Befintliga skador ska rapporteras innan påbörjad flyttstädning.
  3. Lös inredning t ex möbler, lösa garderober eller prydnadsting/saker som lämnats kvar och inte tillhör boendet städas inte utan beställs separat.

Det finns många andra företag på marknaden som “luras” genom att ge ett billigt grundpris och sedan tillkommer massa “dolda avgifter”.

Vi uppger direkt den totala kostnaden så att du slipper oroa dig för en massa extrakostnader som du inte räknat med från början.

Vi har även städgaranti vilket innebär att om du efter städning besiktigar städningen tillsammans med städledaren och har möjlighet att påvisa eventuella brister och få dem åtgärdade.

Är du intresserad av att boka en flyttstädning i Lund eller om du har några frågor till oss på Primero AB. Mejla oss, eller fyll i formuläret 

Kontakta oss

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 

Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Flyttfirma Professionella
Städfirma hjälpsamma
Flyttfirma ansvar