Flyttfirma Löddeköpinge

Primero AB erbjuder allt ifrån bohagsflytt till flyttstädning: vi har låga och fasta priser och alltid lämnar vi garanti på utför arbete!

Flyttfirma Löddeköpinge

Slappna av och låt oss ta hand om din flytt i Löddeköpinge så garanterar vi att du blir nöjd. Vi är en flyttfirma Löddeköpinge som heter Primero AB och är specialiserade inom flyttfirma Löddeköpinge. 

Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster inom flytt i Löddeköpinge, med allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt. packning och till flyttstädning i Löddeköpinge. Vi är en flyttfirma Löddeköpinge, nära dig.

Varje månad utför vi ca 150 flyttningar i Löddeköpinge och vi är mycket stolta över att så många låter oss hjälpa till med deras bohagsflytt. För att hålla god kvalitet som flyttfirma Löddeköpinge arbetar vi ständigt med
förbättringar i rutiner och kontroller så att vi även i fortsättningen kan vara en bra och seriös aktör på marknaden som flyttfirma Löddeköpinge.

Vill ni anlita flyttfirma Löddeköpinge med god service, trygghet samt en genomgående hög kvalitet? Då har ni kommit till rätt flyttfirma Löddeköpinge. Vi kan planera och utföra en snabb och väl strukturerad flytt av ert bohag, företag eller förening.

 

Flyttfirma LöddeköpingeFlyttfirma Löddeköpinge Pris

Som privatkund är det ditt hem som vi ska hjälpa dig att flytta. Vi vet att dina ägodelar är viktiga för dig. Vi brukar samla vår syn på flytt till ordet varsamhet. Flyttfirma Löddeköpinge Primero AB:s personal har lång erfarenhet och du kan lita på att vi gör vårt yttersta för att du och dina saker ska trivas i ditt nya hem.

Kontakta Oss

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 
Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Varför Anlita Flyttfirma Löddeköpinge?

Städfirma hjälpsamma
Flyttfirma Professionella
Flyttfirma Löddeköpinge ansvar
Flyttfirma Kävlinge kommun
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Kontakta oss

Kontakta Oss (08:00-18:00)
Tel:  010-516 47 97
Mobil: 076 58 58 852 
Skicka gärna dina offertförfrågningar hit
info@primeroab.se

Flyttfirma Löddeköpinge sköter röjning 

 

Behöver du flytthjälp med tömning och bortforsling av avfall och skräp i Löddeköpinge?

Vi röjer lägenheter, lokaler, vindar, källare m.m. och ser till att soporna hanteras på ett miljöriktigt sätt. Med oss som flyttfirma Löddeköpinge kan du skicka såväl enstaka möbler som hela bohag.

Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort och tungt skräp och avfall i Löddeköpinge. Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver. Vi erbjuder flytthjälp inom och utanför Löddeköpinge

Låt våra specialutbildade ”flyttgubbar” ta hand om flytten av ert bohag eller företag. Vår noggranna personal sköter även flyttstädningen i Löddeköpinge!

Vårt måtto är att alltid vara konkurrenskraftiga både när det gäller pris och kvalitet inom flytthjälp Löddeköpinge. Vi vill också göra det så enkelt och förutsägbart som möjligt, så att du hela tiden vet vilka kostnader du får. Ni hittar våra fasta priser för såväl ”flytt i Löddeköpinge” som ”flyttstädning”

 

Trafiksäkerhet

All personal, verksam inom vår flyttfirma Lund, skall ha en sådan attityd och värdering till trafik och medtrafikanter, att vårt företag blir betraktat som ett gott föredöme i trafiken. Våra förare, medtrafikanter, kunder m. fl. skall uppleva säkerhet och trygghet genom vår flyttfirmas agerande.

 

Personal

All vår personal utbildas planenligt och har erfarenhet inom daglig kontrakt avseende städning av kontor, trappor, storstädning, golvvård och fönsterputs. Vi internutbildar kontinuerligt lokalvårdarna i nya produkter, arbetssätt, hjälpmedel mm. Nyanställda städare får arbetsplatsintroduktion och lärs successivt upp teoretiskt och praktiskt. All personal har goda kunskaper i det svenska språket.Kvalitetskontroll utförs dels av oss själva men också tillsammans med kunden. Resultatet från denna behandlas på vårt driftmöte varvid beslut fattas om korrigerande och förebyggande åtgärder. Hos varje kund finns en Flyttobjektspärm med bemanningslista, instruktioner, kvalitetsrapport, avvikelserapport/reklamationer, revisioner, åtgärder etc.

 

Miljöpolicy

Med kunskap och vilja arbetar vi för att ständigt förbättra våra arbetsrutiner. För att få en så obefintlig påverkan på miljön som möjligt. Genom att använda Miljömärkta produkter i vår verksamhet och med kunskapen om vikten av rätt dosering minimerar vi belastningen på vår miljö. Att inte använda mer städkem än uppgiften kräver skonar både miljön och underlaget. Miljöfukos Våra städtjänster är gröna och vi lägger stort fokus och arbete på att ständigt förbättra vårt miljöarbete. Detta speglas i att vi gör ett aktivt val att även våra firmabilar ska vara miljöfordon i den mån det går. Det ska vara en enkel process för kund att beställa en städtjänst av oss. Då det är våra kunder som utgör basen för vår verksamhet är det viktigt att det blir rätt från början. Vår kvalitetspolicy ansvarar för att du som kund alltid ska känna att du blir bemött på ett tillfredsställande sätt samt nöjd med den service vi erbjuder.

 

Genom att skräddarsydda arbetsbeskrivningar/serviceavtal till varje kund vet våra medarbetare precis vad som ska göras. Vi lämnar garanti på att varje kunds serviceavtal följs och slutförs enligt avtal. Primero AB är en flyttfirma Lund. Vi erbjuder allt ifrån hushållsnära tjänster såsom kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning, fönsterputsning och hemstädning.

Rimliga priser för flyttfirma Löddeköpinge.

Vår strävan är att vara bäst på allt inom tjänster för flyttfirma Lund. Vi vill heltäckande och som kund skall du kunna få hjälp med precis allt du önskar inom flyttfirma Lund. Givetvis är priset än kundfråga som är återkommande. I den dialogen spelar vi alltid med öppna kort och är raka.

 

Priset på flyttfirma Löddeköpingemodan inte skulle vara nöjd med jobbet så gäller vår nöjd-kund-garanti. Inget arbete är avslutat förrän vår kund är nöjd! Om du vill uppskatta priset på en flyttfirma Löddeköpinge kan du genom vår prislista. Sedan är det bara att ta kontakt med oss. Eller fylla i formuläret. Behöver du flytthjälp Löddeköpinge så tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid tillgängliga och svarar direkt på din förfrågan. Vi är öppna i vår kommunikation och vi lyssnar alltid på dina önskemål eller funderingar.