Flyttfirma Kävlinge

Primero AB erbjuder allt ifrån bohagsflytt till flyttstädning: vi har låga och fasta priser och alltid lämnar vi garanti på utför arbete!

Flyttstädning

Primero AB utför flyttstädning till dig med samband med din flytt. Vi utgår från mäklarsamfunds rekommendation.

Priser

Primero AB erbjuder både tim- och fast pris på flytthjälp och städ. I våra priser ingår alltid flyttbil och städmaterial.n.

Kontakta

Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert. Vi återkommer inom 24 timmar med svar.

Flyttfirma Kävlinge

Slappna av och låt oss ta hand om din flytt i Kävlinge så garanterar vi att du blir nöjd. Vi är en flyttfirma Kävlinge som heter Primero AB och är specialiserade inom flyttfirma Kävlinge. 

Vi kan erbjuda er ett flertal tjänster inom flytt i Kävlinge, med allt ifrån bohagsflytt, kontorsflytt. packning och till flyttstädning i Kävlinge. Vi är en flyttfirma Kävlinge, nära dig.

Varje månad utför vi ca 150 flyttningar i Kävlinge och vi är mycket stolta över att så många låter oss hjälpa till med deras bohagsflytt. För att hålla god kvalitet som flyttfirma Kävlinge arbetar vi ständigt med
förbättringar i rutiner och kontroller så att vi även i fortsättningen kan vara en bra och seriös aktör på marknaden som flyttfirma Kävlinge.

Vill ni anlita flyttfirma Kävlinge med god service, trygghet samt en genomgående hög kvalitet? Då har ni kommit till rätt flyttfirma Kävlinge. Vi kan planera och utföra en snabb och väl strukturerad flytt av ert bohag, företag eller förening.

 

Flyttfirma KävlingeFlyttfirma Kävlinge Pris

Som privatkund är det ditt hem som vi ska hjälpa dig att flytta. Vi vet att dina ägodelar är viktiga för dig. Vi brukar samla vår syn på flytt till ordet varsamhet. Flyttfirma Kävlinge Primero AB:s personal har lång erfarenhet och du kan lita på att vi gör vårt yttersta för att du och dina saker ska trivas i ditt nya hem.

Kontakta Oss

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 
Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Varför Anlita Flyttfirma Kävlinge?

Städfirma hjälpsamma
Flyttfirma Professionella
Flyttfirma ansvar
Flyttfirma Kävlinge kommun
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Kontakta oss

Kontakta Oss (08:00-18:00)
Tel:  010-516 47 97
Mobil: 076 58 58 852 
Skicka gärna dina offertförfrågningar hit
info@primeroab.se

Flyttfirma Kävlinge sköter röjning 

 

Behöver du flytthjälp med tömning och bortforsling av avfall och skräp i Kävlinge?

Vi röjer lägenheter, lokaler, vindar, källare m.m. och ser till att soporna hanteras på ett miljöriktigt sätt. Med oss som flyttfirma Kävlinge kan du skicka såväl enstaka möbler som hela bohag.

Du kan anlita oss för att ta hand om smått, stort och tungt skräp och avfall i Kävlinge. Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler m.m. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver. Vi erbjuder flytthjälp inom och utanför Kävlinge

Låt våra specialutbildade ”flyttgubbar” ta hand om flytten av ert bohag eller företag. Vår noggranna personal sköter även flyttstädningen i Kävlinge!

Vårt måtto är att alltid vara konkurrenskraftiga både när det gäller pris och kvalitet inom flytthjälp Kävlinge. Vi vill också göra det så enkelt och förutsägbart som möjligt, så att du hela tiden vet vilka kostnader du får. Ni hittar våra fasta priser för såväl ”flytt i Kävlinge” som ”flyttstädning”

 

Trafiksäkerhet

All personal, verksam inom vår flyttfirma Kävlinge, skall ha en sådan attityd och värdering till trafik och medtrafikanter, att vårt företag blir betraktat som ett gott föredöme i trafiken. Våra förare, medtrafikanter, kunder m. fl. skall uppleva säkerhet och trygghet genom vår flyttfirmas agerande.

Rimliga priser för flyttfirma Kävlinge.

Vår strävan är att vara bäst på allt inom tjänster för flyttfirma Kävlinge. Vi vill heltäckande och som kund skall du kunna få hjälp med precis allt du önskar inom flyttfirma Kävlinge. Givetvis är priset än kundfråga som är återkommande. I den dialogen spelar vi alltid med öppna kort och är raka.

 

Priset på flyttfirma Kävlinge skall vara rimligt och du skall alltid få ett fast pris. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med jobbet så gäller vår nöjd-kund-garanti. Inget arbete är avslutat förrän vår kund är nöjd! Om du vill uppskatta priset på en flyttfirma Kävlinge kan du genom vår prislista. Sedan är det bara att ta kontakt med oss. Eller fylla i formuläret. Behöver du flytthjälp Kävlinge så tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid tillgängliga och svarar direkt på din förfrågan. Vi är öppna i vår kommunikation och vi lyssnar alltid på dina önskemål eller funderingar.